Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Kasım 2019

15 Temmuz Gazileri Arınç’a soruyor: “Bana da acıyor musun FETÖ’cülere acıdığın kadar?”

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç’ın, KHK ile kamudan uzaklaştırılanlara dair açıklamasının ardından tepkiler peş peşe geldi. 15 Temmuz’da FETÖ’cülerin saldırısına uğrayan ve 26 ameliyat geçiren 15 Temmuz gazisi Sabahattin Çelik, “Bana da acıyor musun FETÖ’cülere acıdığın kadar?” ve bir diğer 15 Temmuz gazisi Sabri Gündüz de sosyal medya hesabından KHK’lılara acıyorum diyen Bülent Arınç’a soruyor: “Bülent Arınç’a sormak istediğim şey şu: “Teröristler üzüldüğün kadar bize üzüldün mü?” diyerek Arınç’a tepki gösterdiler!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, YotuTube’da katıldığı bir programda, KHK ile ilgili tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu. Arınç, KHK’nın bir facia olduğunu ve KHK ile işinden uzaklaştırılan insanları gördüğü zaman utanç duyduğunu belirtmişti. ‘Mağdur’ kelimesini kullanmadan tüm KHK’lılarla ilgili genelleme yaparak konuşan Arınç’a, AK Parti dahil farklı kesimlerden birçok tepki geldi.

15 TEMMUZ GAZİLERİNDEN ARINÇ’A: BANA DA ACIYOR MUSUN?

15 Temmuz’da hain FETÖ’cülerin saldırısına uğrayan, ardından 26 ameliyat geçirmek zorunda kalan Gazi Sabri Gündüz ile Gazi Sabahattin Çelik,  Twitter hesabından yaptıkları paylaşımla Arınç’a tepki gösterdiler.

Sabahattin Çelik, “Sayın Bülent Arınç, ben de Fetullahçı Terör Örgütü’nün mağdurlarındanım. 15 Temmuz darbe gecesi kafatasımdan aldığım darbeden dolayı 26 defa ameliyat geçirdim. Bana da acıyor musun FETÖ’cülere acıdığın kadar?” ifadelerini kullandı.

Gazi Sabri Gündüz de sosyal medya hesabından KHK’lılara acıyorum diyen Bülent Arınç’a soruyor: “Bülent Arınç’a sormak istediğim şey şu: “Teröristler üzüldüğün kadar bize üzüldün mü?”

selyus