Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Mart 2019

Adalar’da AK Parti’nin ayak sesleri

AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Adalar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 23 Nisan Cumartesi günkü seçim çalışmasına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’da katılarak Adalılarla bir araya geldi. Mustafa Ataş’a İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Yıldız Konan Süslü, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Av. Özlem Öztekin Vural, İlçe Başkanı Sina Şen eşlik etti.

Sabah Vanlılarla buluşan ve burada önemli açıklamalarda bulunan Ataş, daha sonra Adalı esnafı ziyaret etti. Ev ziyaretinde de bulunan ardından Adalı Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşan AK Parti MKYK Üyesi Ataş, ardından Kınalı Ada’ya geçerek, mahalle sakinleri ve Erzurumlular ile bir araya geldi. Ataş, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Yıldız Konan Süslü, Adalar Belediye Başkan Adayı Av. Özlem Öztekin Vural ile birlikte Erzurumlulara seslendiler.

Belediye Başkan Adayı Vural, 10 yıldır heba edilen Adalar’ın AK Belediyecilikle yeniden buluşmasına az bir zaman kaldığını ifade etti.

“AK PARTİ’NİN YÖNETTİĞİ BELEDİYELERE BAKIN”

Adalılara seslenen Mustafa Ataş, “Değerli kardeşlerim önemli bir seçimin arifesindeyiz. Mutlaka her siyasi partinin temsilcileri, adayları gelip sizlerden oy istiyorlar. Ancak siyaset, milletimize hizmet mekanizmasıdır. Siyaset, ülkemizin sorunlarını ve yaşadığımız şehrin sorunlarını çözme mekanizmalarıdır. Siyasetçiler milletine hizmet etmek için vardırlar. Şimdi Adalar’da sizler yaşıyorsunuz. Bizler de zaman zaman gelip nelerin yapılıp yapılmadığını izliyoruz, görüyoruz. Bizde bugün burada geldik gördük ve Adalar’ın 10 yılının heba edildiğine şahit olduk. Kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik sosyal donatı alanları inşa edilememişse bu yereldeki yöneticilerin ayıbır. Bu ayıbı sadece Adalar’da görmüyorum. AK Parti’nin yönettiği belediyelere bakın, bir de diğer partilerin yönettiği belediyelere bakın! Hemen karşınızda Maltepe, Kartal, Kadıköy, Ataşehir, oralara gittiğiniz zaman buraların durumu da buradan farklı değil!” dedi.

“BİZ BUGÜNE KADAR TÜRKİYE’NİN DEVASA SORUNLARINI NASIL SÖZDÜYSEK, YİNE ÇÖZÜM MERKEZİ AK PARTİ’DİR”

Ataş, “Biz bugüne kadar yapabileceklerimizi söyledik ve yaptık, yapamayacağımız hiç bir şeyi de taahhüt etmedik. Bu milletin huzura, birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Adalı kardeşlerimizin de burada hizmete ihtiyacı var. Biz yaptık ve yaparız. Biz bugüne kadar Türkiye’nin devasa sorunlarını nasıl sözdüysek, yine çözüm merkezi AK Parti’dir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşımdan eğitime, sağlıktan ekonomiye, milli savunmadan dış politikaya ve tarıma kadar her alanda milletimizin alnı açık dik yürümesini sağlamaya çalıştık. Milletimizi onurla ve gururla bugüne kadar temsil etmeye gayret ettik” diye konuştu.

selyus