Ahmet Poyraz arayı açıyor!

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile seçim çalışmalarına sevgi yürüyüşleri ile devam eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, rakipleriyle arayı açmaya devam ediyor.

31 Mart Yerel Seçimleri Türkiye ve Çekmeköy’de bütün güzellikleri ve heyecanıyla sürüyor. Hani futbol tabiriyle bir söz var, ‘kondisyonu iyi olan takım, tam saha pres’ yaparak rakibine ezer geçer! Bu tabir yerel seçimlerde Çekmeköy’de gerçekleşiyor. 10 yıl boyunca yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak üçüncü kez aday gösterilen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ekibiyle birlikte seçimlerde çok iyi performans göstererek ilçenin tüm mahalle, cadde ve sokaklarına hakim oldu. Rakiplerinin bir atımlık barutu vardı onuda seçimlerin ilk günlerinde basın aracılığıyla kullandılar ve şimdi ortalıkta yoklar.

AK Parti Çekmeköy ilçe teşkilatı, 3 kademe yönetimi, mahalleleri, meclis üyesi adayları, belediye yöneticileri, belediye kadroları ve eski teşkilat mensupları hep birlikte adeta kenetlenerek ilçeye hakim oldu. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Başkanı Salih Kırıcı öncülüğünde takdir edilecek bir çalışma gösteren bu ekip, seçimleri erken kopardı. En sona yapılan ankette 10 puan önde görünen Ahmet Poyraz, 31 Mart akşamı sandıktan fark atarak çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor…

selyus