Ahmet Cin, Pendik’te “Gönül Belediyeciliği”ni hayata geçirmeye kararlı

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Pendik Belediye Başkanlığına Adayı gösterilen Ahmet Cin’in etrafında kenetlenerek tek vücut oldu.

Partinin kuruluşundan bu yana Pendik teşkilatının hep içinde ve yanında olan Cin, Pendik’te seferberlik başlatarak “Gönül Belediyeciliği”ni hayata geçireceğini ifade etti.

30 yıldan fazla bir zamandır Pendikli olan, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Milli Görüş geleneğinin köklerinden gelen Ahmet Cin, daha önceki Belediye Başkan Yardımcılığı görev tecrübesinin üzerine AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılındaki belediyecilik ruhunu da katacağını belirtti.

Pendik teşkilatlarının gönlünde özel bir yeri olan Ahmet Cin, genel merkez tarafından daha henüz resmi olarak seçim startı verilmemesine rağmen Pendik’te sahada harıl harıl çalışıyor…

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Ana Kademesiyle, Kadın ve Gençlik Kollarıyla, Mahalle teşkilatlarıyla birlik beraberlik içinde iyi bir uyum yakalayarak Pendik’te “Gönül Belediyeciliği”ni haya geçirmeye kararlı görünüyor…

selyus