Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

AHMET CİN’İN A TAKIMI

İstanbul’dan yansıyanlar isimli köşeme sahanın nabzı ile ilgili yazımı koyacaktım ancak gözüme çarpan çok kıymetli bir listeyi kaleme alma lüzumu duydum..

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Pendik’te tanınan, bilinen bir isim olduğu için ekibini mercek altına alalım dedik…

Zaten Ahmet Cin kişiliği, olgunluğu, duruşu, siyasi tecrübesi ile adaylık için biçilmiş kaftan…

Kendisine belediye başkanlık görevinde üstün başarılar diliyorum.

Pendik’in sevilen efendi ve ağırbaşlı bir başka ismi İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ile birlikte oluşturduğu Pendik Belediye Meclis Üye listesini özetle analiz edip okurlarımızla paylaşmak istedim.

Meclis Üyesi Listesine şöyle bir baktığımızda ilk sıralarda İstanbul Büyükşehir Beledisi tecrübesi olan her şeyi ile donanımlı Murat Türkyılmaz ile Fatih Özeren’i görüyoruz.

Yine Pendik siyasetinde iz bırakan başarılı bir kadın siyasetçi, önceki dönem İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Şahin Canayakın ve Canayakın’dan başkanlık bayrağını devralan az konuşup çok iş yapan saygın duruşuyla da öne çıkan şimdiki İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker de listenin önlerinde yer buldular…

Ayrıca Ceyhun Özkan, Furkan Topaloğlu, Adem Şen, Murat Açık, Nuri Tüzek, Zahide Fındık listede öne çıkan diğer isimler. Aslında listeyi tam anlamıyla ele aldığınızda adeta Pendik’in A Takımı diyebiliriz.

Tabi böyle güçlü kadronuz varsa işiniz de kolay olur.

Kurduğu güçlü kadroya baktığımızda ekip mantığı ile hareket edeceğinin işaretlerini veren Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin’in işi kolaylaşacak.

Siyasi olgunluğu, donanımı ve daha önceki dönemlerde başarıyla yürüttüğü Belediye Başkan Yardımcılığı tecrübesi ile “Gönül Belediyeciliği”ni çok iyi yapacağına inandığımız AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ve ekibine başarılar dilerim.

selyus