Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 27 Eylül 2016

Fasl-ı Siyaset’te Mercidabık’tan Fırat Kalkanı’na anlatıldı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde gerçekleşen Fasl-ı Siyaset’in 97. program konuğu Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Mercidabık’tan Fırat Kalkanı’na konusunu anlattı.

AK Parti Kadıköy Teşkilatının marka programı Fasl-ı Siyaset’in 97. program konuğu Prof. Dr. Erhan Afyoncu oldu. Afyoncu programda Mercidabık’tan Fırat Kalkanı’na konusunu işledi.

Türkiye’nin Fırat Kalkanı Operasyonu ile 15 Temmuz sonrası moralleri yükselttiğini ifade eden Afyoncu, “Türkiye 15 Temmuz sonrası zor durumdayken bile analiz yapıldı ve Fırat Kalkanı harekatı başlatıldı. Şehit vermek kolay bir hadise değildir ama daha büyük zararları önlemek için kayıp vermeyi göze almalısınız. Bu açıdan bu harekat Türkiye için son derece önemli” dedi.            

Afyoncu, ayrıca gündemdeki 2. darbe girişimi söylentileri FETÖ’nun algı operasyonları olduğunu, bu oyunlara gelinmemesi gerektiğini vurguladı. Afyoncu keyifli, geçen programın 2. bölümde söz alan izleyicilerin sualleri yanıtladı.

 

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin katılımlarından dolayı Prof. Dr. Erhan Afyoncu’ya teşekkürlerini iletti. 

selyus