Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Temmuz 2017

Ahmet Türk, hani sen hastaydın!

HDPKK’nın elebaşlarından Ahmet Türk, rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenmesi için şartlı serbest bırakılmıştı. Dün basın haberlerinde düşen fotoğraflarda sözde ileri derecede hasta olan bu Ahmet Türk, 42 derece sıcakta Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte illegal yürüyüşe katıldı. Hani senin yürüyecek ve ayakta duracak takatin yoktu! Bu ve bunun gibiler, zihniyetleri bozuk olduğu için devlet düşmanlığı olsun diye gerekirse yollarda öleyim der..!!

Sözde adalet için yürüyen bu vatan hainlerine devletimiz inşallah adalet kurallarını uygular! Bu ülkenin bir vatandaşı olarak devlete kafa tutanlara adaletin uygulanmasını bekliyoruz..

Tabi bu arada illegal bir şekilde yolları keserek sözüm ona adalet yürüyüşü yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun pkk, ypg ve pyd savunucuları hdp’lilerle kolkola yürümesini de bu tarih bir yere yazdı.

 AVUKATINDAN DA ŞU AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Avukat Erdal Kuzu, Ahmet Türk cezaevindeyken yalan dolan bir dizi açıklama yapmıştı.

Türk’ün avukatı Kuzu’nun açıklamaları: Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ahmet Türk’ün sağlık durumunun endişe verici olduğunu söyledi. 20 Kasım’da gözaltına alınan, 24 Kasım’da ise tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Ahmet Türk, kalp pili taşıyordu. Sadece bunun için bile aylık rutin kontrollerinin yapılamadığını söyleyen avukatı Erdal Kuzu, Türk’ün yaşına bağlı başka hastalıkları da olduğunu açıkladı. En son dört gün önce Türk’ü ziyaret ettiğini söyleyen Kuzu, “Sağ gözünde katarakt oluşmuş. Doktor kataraktın ilerlediğini ve mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylemiş. Olsa bile sonrasında hijyen koşulları gerekiyor. Ne yazık ki cezaevinde bu mümkün değil” diye açıklama yapmıştı.

selyus