Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Nisan 2018

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, yerel basınla buluştu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, göreve geldiği günden bu yana ‘Durmak Yok Yola’ devam sloganıyla çalışmalarını ve görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ahmet Özcan, ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek daha iyi bir Ataşehir’in istişarelerini yapıyor.

Çalışmalarına son hızıyla devam eden Başkan Özcan, son olarak da Anadolu Yakası yerel basınla buluştu. Basın mensuplarının yoğun bir ilgi gösterdiği toplantıda İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bizde yerimizi aldık.

İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın buluşmasına Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ataşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, İlçe Başkan Yardımcıları ve Anadolu Yakası basın mensupları katıldı.

Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci İlçe Başkanı Ahmet Özcan’a tüm basın mensupları adına tebrik plaketi takdim etti.

Basınla tanışma ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini belirten AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, “Gerek iş hayatımda, gerekse siyasette istişare etmenin hep faydasını gördüm. Sizin görüşleriniz bizim için önemli. Onun için sizinle bir araya gelelim istedik” dedi.

“BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZ MİLLET ODAKLIDIR”

AK Parti’nin millete dayalı bir siyaset anlayışının olduğunun altını çizen Başkan Özcan, “Biz makamlarda milletimize hizmetkar olmak için bulunuyoruz. Bizim siyaset anlayışımız millet odaklıdır. Onun için Ataşehirlilerin bizden talebi doğrultusunda girişimlerimiz sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal bu yılın sonuna kadar taşınıyor. Ayrıca yine milletin kalkmasını istediği Gümrük ile ilgili çalışmalar sürdürülüyor” diye konuştu.

Ataşehirli yerel basının imarla ilgili ısrarlı sorularına cevaplar veren ve Ataşehir Belediyesi ile eski Başkanı İlgezdi’nin usulsüzlüklerini zamanı gelince detaylıca masaya yatıracaklarını ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Özcan, “Ataşehir’de imarın sorun haline gelmesinin tek sorumlusu belediyenin eski başkanı Battal İlgezdi ile ekibinin olduğunu ve milleti 9 yıldır oyaladıklarını söyledi.

 

selyus