Ana Sayfa EĞİTİM 26 Nisan 2018

Sancaktepe’ye bir okul daha

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yaptırılacak ortaokulun temel atma töreni AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ile Azmi Ekinci, Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük’ün katılımıyla gerçekleşti.

23 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem “ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol gereği ilçemize 192 derslik okulu hizmete açacağız. Bu adımlardan biri olan Fatih Mahallemizde ki orta okulun temelini bugün atacağız. Bu okulun maliyeti belediye bütçemizden karşılanacak. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı. Ben görevim icabı çocuklarımın geleceğine katkı yapmakla kendimi sorumlu hissediyorum. Zira eğitimin telafisi yoktur. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız dünya standartlarında bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Belediye olarak görevde kaldığımız sürece eğitime ve gençlerimize yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Fatih Mahallesi ortaokul temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti. Programın ardından Başkan Erdem, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Mahalle sakinleri ise son dönemde Sancaktepeye yapılan yatırımlardan ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

selyus