Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 26 Şubat 2021

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’den esnaf ziyareti

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, ekibiyle birlikte sokak sokak esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, 3 kademe teşkilat mensupları ve meclis üyelerinin de katılımı ile eş zamanlı 16 Mahalle de sahaya inerek esnafları ziyaret ettiler.

Başkan Erdem’in ziyaretinin yanı sıra 16 Mahallede eş zamanlı ziyaret gerçekleştiren 3 kademe ilçe ve mahalle teşkilatları, meclis üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanı İsmail Erdem ‘in selamlarını ilettiler, esnafın sorun ve taleplerini not aldılar.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, ekibiyle sokak sokak esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından sevgi ve güleryüzle karşılanan İsmail Erdem, “Ataşehir’de 16 mahallede bugün de esnaf ve halkımızla buluşma gerçekleştirmeye devam ettik ve bundan sonrada periyodik olarak devam edeceğiz. İçerenköy Mahallesinde bizlerde esnaflarımızı hayırlı işler dileyerek ziyaret ettik, çaylarını içtik, taleplerini ve sorularını bizzat dinleyerek gerekli mercilere ulaştırmak üzere notlarımızı aldık. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz İçerenköy Mahallemiz 80.000 nüfusuyla Türkiye’nin en büyük mahallelerinden biri. Bu mahallemizde yüzlerce esnafımız var. Bugün de şahit olduk; ülkemizin istikbali geleceği noktasında vatandaşımız gelecekten emin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize güvenleri tam. Ataşehir halkı ile beraber olmak, sohbet etmek, halkımızın bu denli içten teveccühüne mazhar olmak ayrı bir güzellik ve mutluluk. Komşularımızın teveccühü, güleryüzlü misafirperverliklerine çok çok teşekkür ederim. Ataşehir’in her mahallesinde bugün sokak çalışmalarına katılan tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum.

Ataşehir halkı kararını vermiş 2023-2024 ü bekliyor.  Ataşehir’i AK Belediyeciliğin hizmeti ile buluşması için hedefimiz;  her bir Ataşehirlimize ulaşmak, gönlüne dokunmaktır. Hedef 2023 ve 2024” dedi.

selyus