Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2021

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Kabaktepe’yi bağrına bastı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ataşehir İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Kabaktepe’ye İl Başkan Yardımcıları İsmet Öztürk, Halime Kökçe, Fatma Zehra Şener, Mehmet Emin Özkaya eşlik etti.

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ilçe teşkilatları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Kabaktepe, “Zaman farkı gözetmeden, mekan ayrımı yapmadan, derdimizi her insana anlatacağız. Biz bu şehri çok seviyoruz. Yorulmak yok, yola devam!” dedi.

İl Başkanı Osman Nur Kabaktepe ile AK Parti Ataşehir İlçe binasında gerçekleşen coşkulu buluşmaya İlçe Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra önceki dönemlerin ilçe başkanları Avukat Rıza Saka, Avukat Mustafa Naim Yağcı, Avukat Ahmet Özcan, Mehmet Emin Özkaya da katıldı.

BAŞKANIMIZA 2023 – 2024 HEDEFLERİNE BİRLİKTE ULAŞACAĞIMIZA SÖZ VERDİK”

İlçe Başkanı İsmail Erdem, “AK PARTİ İstanbul İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe bey İlçemize ziyarette bulundular. Teşkilat mensuplarımızla hasbihal ettiler. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için tüm teşkilat mensuplarımız adına şükranlarımı sunarım. 2023 – 2024 hedeflerine birlikte ulaşacağımıza söz verdik.”

“MEKAN VE İNSAN AYIRT ETMEYECEKSİNİZ”

Başkan Kabaktepe, “Kıymetli teşkilat mensuplarımız, Ataşehir’in Ataşehir sevdası olan, İstanbul sevdası olan, Türkiye aşkı olan kıymetli arkadaşlarım; bir il başkanınız olarak sizden tek isteğim var, zaman farkı gözetmeyeceksiniz. Mekan ayırt etmeyeceksiniz. İnsan ayırt etmeyeceksiniz. Her zaman, her yerde, herkese Ataşehir sevdamızı, İstanbul aşkımızı, Türkiye sevgimizi, dünya insanlığına olan sevgimizi anlatacaksınız.” dedi.

Kabaktepe, “Ataşehir Teşkilatımızla sözleştik. Terimizi hiç soğutmadan 2024’e kadar çalışacağız. Zaman farkı gözetmeden, mekan ayrımı yapmadan, derdimizi her insana anlatacağız. Biz bu şehri çok seviyoruz. Yorulmak yok, yola devam!”

 

selyus