Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2021

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kadıköy teşkilatlarının heyecanına ortak oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kadıköy İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Kabaktepe’ye İl Başkan Yardımcıları İsmet Öztürk, Halime Kökçe, Fatma Zehra Şener, Mehmet Emin Özkaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Aydoğan Ahıakın, Gülcan Keskin ile Ali Sevinç eşlik etti. Programa ayrıca Kurucu İlçe Başkanı Ömer Abamor da katıldı.

İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye çok anlamlı bir tablo hediye etti. Başkan Kaya, Besmele ile çıktıkları bu yolda İl Başkanı Kabaktepe’ye Kadıköy’ün ve İstanbul’un anahtarını da şimdiden sahibine teslim ettiklerini belirtti. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Bizim anlatacak çok şeyimiz var. Bizim Türkiye sevdamız var. Biz büyük Türkiye’yi kurmak istiyoruz. Tam bağımsız Türkiye’yi kurmak istiyoruz. Türkiye’yi tarihte olduğu gibi dünyanın en önemli ülkelerinden bir yapmak istiyoruz.” dedi. 

“BESMELE İLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA KADIKÖY’ÜN VE İSTANBUL’UN ANAHTARINI DA ŞİMDİDEN SAHİBİNE TESLİM ETTİK”

İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, “İl Başkanımız Sn. Osman Nuri Kabaktepe beyi Kadıköy’ümüzde ağırlamaktan onur duyduk. “Kadıköy İçin Vira Bismillah” diyerek sahaya indik. İl Başkanımız ile teşkilatımızın sinerjisi Kadıköy’de hissedildi.

Kufi olarak anahtar şeklinde hazırladığımız Besmeleyi İl Başkanımıza hediye ederken, aynı zamanda Besmele ile çıktığımız bu yolda Kadıköy’ün ve İstanbul’un anahtarını da şimdiden sahibine teslim ettik” dedi.

“TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE’Yİ KURMAK İSTİYORUZ”

İl Başkanı Kabaktepe, “ Heyecanımıza heyecan kattın Kadıköy. Sözümüz söz! Bir şampiyonun, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmanın gereğini yapacağız. 2023’te Kadıköy Teşkilatımızın sesini tüm Türkiye’ye duyuracağız.

Bizim anlatacak çok şeyimiz var. Bizim Türkiye sevdamız var. Biz büyük Türkiye’yi kurmak istiyoruz. Tam bağımsız Türkiye’yi kurmak istiyoruz. Türkiye’yi tarihte olduğu gibi dünyanın en önemli ülkelerinden biri yapmak istiyoruz.”

selyus