Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2026

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Ayduğan’dan Özgür Özel’e cevap gecikmedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Beykoz Meydanı’nda bir miting düzenledi.

Burada partililere seslenen Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi hedef aldı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Özgür Özel’in açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

AK PARTİ BEYKOZ TEŞKİLATLARINA SESLENDİ

Beykoz Belediyesi eski başkanı Alaattin Köseler’in haksız yere içeride tutulduğunu söyleyen Özgür Özel şunları söyledi. “Beykoz AK Parti İlçe Teşkilatına söylüyorum, bu pislikler içinize siniyor mu bilmem. Beykoz’daki AK Parti’lilere söylüyorum: sizin seçimde kazanamadığınız yere böyle çirkin ilişkilerle çökülmesi sizin içinize sinmez. Size buradan söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi adına değil, Atatürk’ün bu ülkeye getirdiği demokrasi ve sandık adına o belediyeyi bu alçaklardan, bu hırsızlardan geri alacağım.”

“ÖZGÜR ÖZEL’İN İDDİALARI MESNETSİZ VE SEVİYESİZDİR”

Özkan Ayduğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

CHP Genel Başkanı’nın Beykoz’da yaptığı açıklamalar; siyasi çaresizliğin, hukuki süreçlere yabancılığın açık göstergesidir.

CHP’li meclis üyeleri tarafından başkan vekili seçilen Özlem Vural Gürzel, bir süre sonra kendi iradesiyle CHP’den istifa etmiş ve AK Parti’ye katılmıştır. Bu tablo, CHP’nin Beykoz’daki siyasi yönetim krizini, kendi içindeki güven sorununu ve söylemleriyle icraatları arasındaki çelişkiyi açıkça ortaya koymaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ne teşkilatımıza güveni ne de inancı olduğu yönündeki ifadeler; gerçekle bağını tamamen koparmış, mesnetsiz ve seviyesiz iddialardır. AK Parti teşkilatları, bugüne kadar milletimizin iradesini sandıkta da sahada da en güçlü şekilde temsil etmiş, her şartta sorumluluk almaktan kaçmamıştır.

Yargı süreçlerini siyasete malzeme etmeye çalışmak, devam eden hukuki mekanizmaları “masa başı dizayn” gibi göstermek; hukuka saygısızlığın ve algı siyasetinin tipik bir örneğidir. Türkiye bir hukuk devletidir; hiç kimse yargıdan, unvanı ne olursa olsun, muaf değildir.

CHP Genel Başkanı partisinin içindeki dağınıklığı ve yönetememe sorununu gizlemek için; algı siyasetiyle, yargıyı hedef alarak ve teşkilatlarımızı zan altında bırakarak gerçekleri değiştiremez.

Beykoz’da da Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi; milletin iradesi, hukuk ve demokrasi çerçevesinde korunmaktadır. AK Parti teşkilatları olarak polemikle değil, hizmetle; iftirayla değil, eserle konuşmaya devam edeceğiz.

Kauoyuna saygıyla duyurulur…”

selyus