Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Ekim 2018

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’ndan vefa buluşması

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Vefa Buluşması, yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’ın öncülüğünde 11 Ekim Perşembe günü Beykoz koru sosyal tesislerinde organize edilen gecede zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.

Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Beykoz’da görev alan teşkilat mensuplarına yönelik organize edilen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, eski İlçe Başkanları Dr. Ahmet Batu ile Adem Sefer, AK Parti Beykoz Yerel Yönetimler Birim Başkanı Zafer Aslan, eski Kadın Kolları Başkanı Elif Cankan Öksüz, eski Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Belediye Başkan Yardımcıları, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Samimi ve dostane bir havada gerçeklesen gecede protokol konuşmaları yapıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Teşkilatı ile uzun yıllardır siyaset yaptığını ve seçim zaferlerini bu teşkilatlarla elde ettiklerini belirterek, bugüne kadar bu dava için taş üstüne taş koyan herkese özellikle teşekkür etti.

Gecenin ev sahibi olarak bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, “Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız her zaman vefalı olmaktan ve ahde vefadan bahseder. Sadece bahsetmekle kalmaz, ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir. Herkes bilir ki, vefa demek Recep Tayyip Erdoğan demektir.

Bizde bu düsturla Sayın cumhurbaşkanımıza yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdürüp inşallah Beykoz’da 2019 da hep birlikte tarih yazacağız. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Hakk’a ve halka hizmet yolunda bize güç kuvvet versin. Yol arkadaşlığımızı, gönüldaşlığımızı daim ve kaim eylesin. Muhabbetiniz, coşkunuz, ahde vefanız için her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Tarihe geçecek çekilen fotoğrafın ardından program sona erdi..

selyus