Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ekim 2022

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’ndan vatandaşlara balık ziyafeti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” programları çerçevesinde vatandaşlara balık ekmek ikramında bulundu. Toplamda 6 bin balık ekmek dağıtımı gerçekleştirilen programda vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

AK Parti “Yüz Yüze Yüz Gün” programları çerçevesinde, Beylikdüzü’nde vatandaşlarla buluştu. İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte, binlerce vatandaşa, 6 bin balık ekmek ikram edildi. Vatandaşlar, balık ekmek alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken, çocuklara ise balon hediye edildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, İl Başkan Yardımcısı Doktor Sevim Sayım Madak ile birlikte ikram hazırlama tezgahının başına geçti. Başkan Günaydın, tezgahta vatandaşlarla sohbet ederek balık dağıtımı yaptı. Burada konuşan Başkan Günaydın, vatandaşların etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek teşekkür etti.

“VATANDAŞLAR ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER”

Etkinliğe yoğun katılım olduğunu belirten başına AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, “İl başkanlığımız bünyesinde ‘Yüz Yüze Yüz Gün’ ismiyle bir program başlattık. Bu program çerçevesinde bizde Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşlarımıza 6 bin ekmek ve palamut ikram ediyoruz. Bir festival, bir şenlik havasında buradayız. Katılım çok güzel, hava çok güzel. Tüm komşularıma teşekkür ederim etkinliğimize çok büyük ilgi gösterdiler. İnşallah herkese yetecek kadar balığımız var. Bugün güzel bir şenlik yapıp komşularımız ile bir araya gelmek istiyoruz” dedi.

selyus