Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ekim 2022

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Şahin’den MHP Milletvekili Erdem’e tepki

İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’nde dün akşam gerginlikler yaşandı. Programa katılan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem kendisine söz verilmediği gerekçesiyle partililerle birlikte zorla sahneye çıkarak elindeki megafon ile konuşma yaptı. Milletvekili Erdem “Azdan az, çoktan çok gider. Biz konuşuruz, gerekli cevabı veririz. Biz burada Allah’ın izniyle devletimizi temsil ediyoruz” dedi.

“AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER GİBİ BİR SÖYLEMİ ASLA KABUL ETMİYORUZ”

Olayın sabahında festival alanını ziyaret eden Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin yaşanan olaya tepki gösterdi.  Şahin yaptığı açıklamada “Burada siyasetçiler sivil toplum kuruluşları herkes sorumlu davranmak zorunda.

Azdan az, çoktan çok gider gibi bir söylemi asla kabul etmiyoruz. Biz kimin az olduğu konusuna girmiyoruz ama çok olan bir şey varsa, çok olan Türkiye’dir. Çok olan Türkiye’nin kardeşliğidir, toplumsal barışıdır. Çoktan gidecek olan da bu değerlerdir. Biz bu değerlerin bu ülkede kolay oluşmadığını ve kolay da girmeyeceğinin altını çizmek isteriz” dedi.

İl Başkanı Şahin’in açıklamasına festivaldeki halk da alkışlarla destek verdi.

selyus