Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Aralık 2016

AK Parti’de FETÖ’cü il başkanı operasyonları sürüyor

AK Parti’de il başkanı düzeyinde FETÖ temizliği titizlikle sürdürülüyor. AK Parti Genel Merkez, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu tespit edilen İl Başkanlarının istifalarını birer birer alıyor.

AK Parti İl ve İlçe Başkanları düzeyinde istifa ve görevden almalar devam ediyor. Bu anlamda Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Balıkesir İl Bakanı Dinçer Orkan, Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Sakarya İl Başkanı Davut Terzioğlu, Genel Merkezin isteği doğrultusunda görevlerinden istifa etmişti. Son olarak istifa etmemekte direnen Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından görevden alındı.

FETÖ’cüler AK Parti içinden temizlenmeyecek mi? diye yaygara koparanlar genel merkezi yakından takip etsinler. Türkiye genelinde FETÖ bağlantısı olan bir çok il ve ilçe başkanının istifası alındı. Bundan sonrada bu istifalar devam edeceği konuşuluyor. Özellikle birkaç büyükşehir il başkanın görevden alınacağı ifade ediliyor.   

selyus