Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İSMAİL ERDEM’İN ATAŞEHİR’DEKİ SON ANKETİ!

Bu köşe yazımda uzun yıllardan beridir tanıdığım, saygı duyduğum ve değer verdiğim İsmail Erdem ağabeyimizden bahsedeceğim.

10 yıl boyunca Sancaktepe Belediye Başkanlığı yapan ve adeta hizmetten yoksun 3 beldeden oluşan ilçeyi ihya eden İsmail Erdem, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ataşehir Belediye Başkan adayı gösterildi.

Erdem, ismi açıklandığı günden bugüne Ataşehir’de girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadı..

“Sancaktepe’de yaptıklarımız, Ataşehir’de yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek Ataşehirlilere dokunan İsmail Erdem ağabeyimiz, daha göreve gelmeden ilçenin 35-40 yıldır kangren olmuş imarını çözdü.

Ataşehir Belediyesi’nin usulsüzlük yaptı iddiasıyla görevden uzaklaştırılan eski başkanı Battal İlgezdi, 10 yıldır Ataşehirlileri ‘imarınızı çözeceğim’ diyerek kandırdığını sağır sultan bile biliyor!

Öte yandan ise “Göreve geleyim ve ya gelmeyeyim fark etmez, önemli olan ilçenin imar sorununu çözüp burada mağdur olan insanlarımızı mutlu etmek” diyen İsmail Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde Ataşehir’in imar sorunu ortadan kalkmıştır.

Bu samimiyetinden ve önemli girişimlerinden dolayı Ataşehirlilerin takdirini toplayan Erdem, son 10 gündür üst üste yapılan anketlerde önde görülüyor…

En son yapılan ankette Cumhur İttifakı adayı olan İsmail Erdem, yüzde 50.2, Millet İttifakının adayı Battal İlgezdi ise 46.5, diğerleri de 3.3 olarak görülüyor.

Buradan Ataşehirlilerden ellerini vicdanlarına götürüp oy kullanmalarını rica ediyoruz.

Oy pusulasına mührünüzü vururken karşınızda 10 yıldır sizi kandırarak imar sorununuzu çözmeyen Battal İlgezdi var, bir de Ataşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklanır açıklanmaz imar sorununuzu kökten çözen İsmail Erdem var…

Taktir sizin…

selyus