Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mart 2016

AK Parti İstanbul teşkilatı istişarede

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 13. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul teşkilatı katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 13. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Kadın Kolları ile gençlik Kolları Başkanları ve İstanbul teşkilatının çeşitli kademelerinden temsilciler katıldı.

“ÖNÜMÜZDEKİ BİR YILI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

İstişare Toplantısı hakkında açıklamalar yapan Başkan Temurci, “Önümüzdeki bir yılı teşkilatımızla değerlendirme adına buradayız. İki seçim geçirdik. İstanbul teşkilatları olarak kendi eylem planımızı, bir yıllık faaliyetlerimizi planladık. İnşallah kurucularımızla, milletvekillerimizle, ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın bütün yönetimleriyle, Belediye Başkanlarımızla Afyonkarahisar’da bir istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu istişare toplantımızın amacı aslında hem coğrafyamız da hem ülkemizde olup bitenleri çok yakinen ilgilendiriyor. Daha önce de buna benzer kamplar yaptık. Ama bu kampın bizim için çok farklı bir anlamı var” şeklinde konuştu.

Daha sonra başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 13. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını İl Başkanı Dr. Selim Temurci yaptı.

AK PARTİ, BİR SORUMLULUĞUN ADI

Sözlerine AK Parti’nin sadece bir siyasi partinin adı olmadığını ifade ederek başlayan İl Başkanı Temurci, “Bizim samimiyetimiz ve ihlasımız asıl zaferimizin adıdır. AK Parti, ülkemizin kaderiyle hemhal olmuş bir gücün adı. Bizim Malazgairt’e, 1453’e, Kosova’ya, Mohaç’a, Otlukbeli’ne, Kurtuluş Savaşı’na, Çanakkale’ye karşı, şu anda ülkemizi teröristlerden temizlemek için mücadele ederken şehit olan kardeşlerimize karşı sorumluluğumuz var. Dolayısıyla; AK Parti, bir siyasi hareketin değil bir medeniyetin ve sorumluluğun adı.

İstanbul, bu coğrafyanın ve dünyanın gözbebeği bir şehir. Bu şehirde, teşkilatımızla, yerel yönetimlerimizle, milletvekillerimizle bize emanet. Dolayısıyla; böyle bir şehrin yöneticileri olarak, her kademede görev alan kardeşlerimin, bugün burada sadece bir eylem planının verdiği sorumlulukla değil, tarihin içinden gelen o sorumluluğu hissederek, burada sunulan her bir başlığın gelecekte bize sorulacak hesabın adı olduğunu asla unutmamamız lazım” diye konuştu.

“BU AİLENİN İÇİNDE FİTNEYE, AYRIMCILIĞA ASLA MÜSAADE ETMEMEMİZ GEREKİYOR”

Toplantı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın konuşmasıyla devam etti. AK Parti’nin ve İstanbul teşkilatımızın büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin bir arada olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Teşkilat Başkanı Ataş, “Bu ailenin içinde fitneye, ayrımcılığa asla müsaade etmememiz gerekiyor. Geçmişle irtibatı koparmamız, geçmişte görev almış arkadaşlarımızla bir arada olmamız çok önemli. Geleceğe dönük stratejiler ve planlar burada hepimizin katkılarıyla şekillenecek. Toplantının ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi çekebilir

PKK Cizre’yi kana buladı

PKK Cizre’yi kana buladı

selyus