Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Mart 2016

AK Parti İstanbul teşkilatı kampa giriyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 13. ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ Afyonkarahisar’da başlıyor. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta katılacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 13. ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, 18-20 Mart 2016 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleşecek.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İstanbul teşkilatının çeşitli kademelerinden temsilciler katılacak.

Toplantıyla ilgili olarak bilgi veren İl Başkanı Dr. Selim Temurci, toplantının İstanbul Teşkilatımızı bütün birimleriyle bir araya getiren ve kardeşliği pekiştiren bir organizasyon olduğunu belirterek, “Karşılıklı bilgilenme, fikir alışverişi, muhasebe ve istişarelerle önümüzdeki dönem çalışmalarımıza dair donanımımızı artıracağız. Yoğun bir programla, hem gönül hem zihin dünyamızı zenginleştirmek amacındayız.” dedi.

selyus