Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Mart 2016

Fenomen gençler Sancaktepe’de

Sancaktepe Belediye Başkanlığı ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Sosyal Medya ve Gençlik” konulu söyleşide Sosyal medya fenomenleri Semih Varol, Murat Sakaoğlu, Koray İzitaş, Cihan Nalbant’ı ağırladılar.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Sosyal Medya ve Gençlik” konulu söyleşi, 17 Mart Perşembe günü Samandıra Kültür Merkezi´nde gerçekleşti. Söyleşiye Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ile Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu’da katıldı. Salonda izdihamın yaşandığı programda bir kez daha sosyal medyanın önemi ortaya çıkmış oldu. Sosyal medya fenomenleri Semih Varol, Murat Sakaoğlu, Koray İzitaş, Cihan Nalbant, Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği “Sosyal Medya ve Gençlik” programında ilk sosyal medya ya nasıl girdiklerini anlattılar. Meraktan bu işe başladıklarını, ilk zamanlar pek bir şey anlamadıklarını ve takipçileri çoğalmaya başladıktan sonra sosyal medyanın önemini kavradıklarını ifade ettiler.

“BAŞKANIMIZ HEP GENÇLER İÇİN ÇALIŞTI”

“Sosyal Medya ve Gençlik” konulu söyleşide söz alan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Tabi salonu görünce misafirlerimizin sosyal medyadaki etkilerinin sahada da var olduğunu görüyoruz. Bugün burada Sancaktepeli gençlerimizle sosyal medyanın gençlerini buluşturduk. Gençler demişken şunu özellikle vurgulamak istiyorum: Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem 2009 yılında göreve geldiğinden bu yana hep gençler için çalıştı. Onlara daha müreffeh bir yaşam hazırlama uğraşı içinde oldu. Bugün itibariyle 16 bilgi evimizden 38 bin gencimiz yararlanıyor. Gençlerimiz ayrıca gençlik merkezlerimiz ve spor okullarımızdan faydalanıyor. Sancaktepe’de 60 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin tamamını bir şekilde sanatla, sporla, eğitimle buluşturuyoruz“ diye konuştu.

“SOSYAL MEDYANIN ETKİLİ OLUŞUNA BURADA DA ŞAHİT OLDUK”

Daha sonra söz alan Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, “Bu kadar sosyal medya fenomenin arasında sosyal medya ile ilgili ne diyebiliriz ki. Ancak şunu özellikle vurgulamak istiyorum: Sosyal medyanın doğru kullanıldığında nasıl bir etki oluşturduğunu sizlerin sayesinde gençlerimizde görmüş oldu. İnşallah buradan dersler çıkarırlar. Sosyal medyayı da daha etkin bir şekilde kullanırlar” dedi.

 

İlginizi çekebilir

Hasan Can’a bir ödül daha..

Hasan Can’a bir ödül daha..

selyus