Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Ocak 2018

AK Parti Kadıköy, 2019 için kararlı

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde yerel yönetimler Çalıştayı düzenledi. Bu Çalıştaydan anlaşılacağı üzere Başkan Şahin, 2019 yerel seçimleri için kararlı görünüyor…

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı Yerel Seçimler için erkenden kolları sıvadı. Çalışkan ve vizyoner İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in başkanlığında Kadıköy Teşkilatı örnek bir çalışmaya imza atarak 2019 Yerel Seçimlere hazırlık için çok önemli bir Çalıştay düzenledi. 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Kademe Mahalle Başkanları ve Meclis Üyelerinin katılımı ile düzenlenen Çalıştay’da katılımcılar 12 gruba ayrılarak istişarelerde bulundu. Çalıştay’da Yerel Seçim Kampanyası, Kadıköy’ün sorunları ve projelerı masaya yatırıldı. Programın son bölümünde 12 grubun başkanları gruplardan alınan notları tüm teşkilat ile paylaştı. İstişarelerden alınan önemli görüş ve öneriler ilçe başkanı ve yerel yönetimler birimi tarafından tek tek not alınarak raporlandı.Çalıştayı değerlendiren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin; “Bugün Yerel Seçim çalışmalarına start vermiş oluyoruz. Biz bugün yaptığımız ve önümüzdeki süreçte yapacağımız istişare buluşmalarıyla 2019 için bir eylem planı hazırlayacağız. Kampanya dönemi geldiğinde; Kadıköy Teşkilatı olarak seçime her anlamda hazır olmak istiyoruz. İnşallah teşkilatımızın, Yerel Yönetimler anlamda önemli isimlerin ve toplumun farklı kesimlerinin görüşlerini alarak Yerel Seçim Kampanyamızı söylem, slogan, proje vs. her anlamda hazır hale getirmek istiyoruz. Bu çalışma Kadıköy Teşkilatının heyecanının ve inancının bir yansımasıdır. İnşallah bu inanç ve heyecanla Kadıköy’de özlenen günlere yürüyeceğiz” dedi.
Yaptığı Çalıştay ile bir vizyon ortaya koyan Kadıköy Teşkilatı yerel seçimlerde Kadıköy’de renkli bir kampanya yürüteceğinin işaretini vermiş oldu.

selyus