Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Eylül 2017

AK Parti Kadıköy, Bakan Özhaseki’yi ağırladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kadıköy’de ki yoğun program içinde Fikirtepe Kentsel Dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, önce AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in ev sahipliğinde ilçe toplantısına katıldı ve burada ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyelerini bilgilendirdi. Ardından hem Fikiretepe Kentsel Dönüşüm Projesini üstlenen hem de Kadıköylü diğer müteahhitlerle buluştu. Bu buluşmada hem bakanlığın bölgeye bakışını aktardı hem de bölge hakkında detaylı bilgi aldı. Toplantılara AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hasan Turan’da eşlik etti.

“KADIKÖY’UN SORUNLARIYLA İLGİLENİYORUZ”

Toplantılarla ilgili görüşlerini belirten AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Kadıköy’ün sorunlarıyla elimizden geldiğince ilgileniyoruz. Kadıköy’ümüze hakim olduğumuz için sorunlara da bölge bölge çözüm arıyoruz. Daha önce de birkaç kez ilçemize getirdiğimiz bakanımızı yine ağırlayarak sorunlarımızı kendisiyle paylaşma fırsatı bulduk. Bakanımızda ilçe yönetim kurulu toplantımıza katılarak Fikirtepe Bölgesinde devam etmekte olan kentsel dönüşümle ilgili bilgi aktardı. Daha sonra bakımızı bölgenin müttehitleriyle buluşturarak sorunlara köklü çözümler üretmeye çalıştık. Davetimize icabet eden bakanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

“VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEDEN İLERLEMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Kadıköy’deki buluşmalarıyla ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “AK Parti Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile partimizin Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelerek bilgilendirdik. Her şehrimiz gibi İstanbul’u da korumak, güzelleştirmek ve daha da yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Ayrıca inşaat sektörü temsilcileriyle Fikirtepe’nin son durumunu değerlendirdik. Vatandaşımızı mağdur etmeden ilerlemek bizim için çok önemli. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı çok dikkatli şekilde sürdürmeye gayret ediyoruz.” diye konuştu.

selyus