Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Haziran 2016

AK Parti Kadıköy, dostlarıyla sofrasını paylaştı

Geleneksel gönül sofraları iftarında bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Büyük ve güçlü Türkiye için hiç kuşkusuz hepimize görevler düşüyor. Siyaset kurumu iktidarıyla, muhalefetiyle; işini iyi yapacak, bürokrasi devletine sahip çıkacak. Sivil toplum kuruluşları ve toplumun bütün kesimleri üzerine düşeni en iyi şekilde yapacak, işte o zaman ortaya muhteşem bir başarı çıkacak. Bu başarı hikâyesinin mimarı sizler, adı da Yeni Türkiye olacak” dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından Fenerbahçe Devlet Demiryolları Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel gönül sofraları iftarına Kadıköy’de faaliyet gösteren bürokratlar, Sivil Toplum Kuruluşları, kanaat önderleri, gazeteci ve yazarlar, basın mensupları, okul müdürleri ile mahalle muhtarlarının da aralarında olduğu yaklaşık 500 kişi bir araya geldi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen STK Bürokrat iftarına Kadıköy İlçe Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Kenen Kurt, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Kadıköy İlçe Nüfus Müdürü Nebahat Özdemir, Tv. Program yapımcısı ve gazeteci Sevda Türküsev, Eğitim Bir-Sen Kadıköy Şube Başkanı Halil İbrahim Kolancı, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, Kadıköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Tarım İl Müdürü, TCDD Bölge Müdürü, Türk Telekom Bölge Müdürü, Mal Müdürü, Vergi Dairesi Müdürleri, Okul Müdürleri gibi çok sayıda bürokrat, STK başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

“ÜLKE OLARAK ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ”

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin yaptığı konuşmada; “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Her zamankinden daha fazla bir ve beraber olduğumuz bir zaman dilimini yaşıyoruz. Devletimizin birden fazla terör örgütüyle mücadele ettiği bir süreçte yerli ve milli bir duruş sergilemek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Bizim için aslolan devletimizin bekasıdır, milletimizin selametidir. Bunun için siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydada buluşmak zorundayız. Büyük ve güçlü Türkiye için hiç kuşkusuz hepimize görevler düşüyor. Siyaset kurumu iktidarıyla, muhalefetiyle; işini iyi yapacak, bürokrasi devletine sahip çıkacak. Sivil toplum kuruluşları ve toplumun bütün kesimleri üzerine düşeni en iyi şekilde yapacak, işte o zaman ortaya muhteşem bir başarı çıkacak. Bu başarı hikâyesinin mimarı sizler, adı da Yeni Türkiye olacak” dedi.

selyus