Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

ATAŞEHİR’DE OLAN OLDU!

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ataşehir’de de yaklaşık 3 aydır büyük bir seçim heyecanı yaşandı. 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, 3 ay önce sahaya inerken, CHP’nin Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi ise 1.5 ay önce görünmeye başladı.

Seçim çalışmalarının bir dakikasını bile boş geçirmeyen İsmail Erdem, esas seçimi Ataşehirlilerin imar sorunlarını çözdüğünde kopardı.

Battal İlgezdi’nin 10-12 puan önde başladığı seçimlerde adeta bir aslan gibi ilçeyi mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, hane hane Ataşehir’i markaj altına alan İsmail Erdem, özellikle bu son haftaya rakibinden 3 puan önde girdi.

Battal İlgezdi’yi bitiren bir çok neden var da bunlardan biri, 10 yıl önce imar konusunda söylediği yalan ve ikincisi de, terörist sevici isimleri meclis üyesi listesine yazması oldu!

Üst üste yaptırdığı anketlerle geride olduğunu gören Battal İlgezdi, yalanlar başta olmak üzere her türlü alavere işleri yapmaya başladı!

Son numarası da sözüm ona basın danışmanlarının kapısına kırık kalem bırakılmış! Mış mış da mış mış..!!! Onları tehdit etmişler miş! Hadi oradan, sizi gidi yalancılar sizi…

Ayrıca İsmail Erdem’in Sancaktepe Belediye Başkanı olduğu dönemlerde 9 yıldır mahkemelik olduğu meslektaşımızın gazetesinin yaptığı haberlere sarılan Battal İlgezdi, hızla çöküşünü yine de durduramadı.

Bu saatten sonra parende de atsan, ulusal, yerel bütün basına boy boy haberlerini de yaptırsan artık Ataşehir’de olan oldu ve İsmail Erdem bu işi bitirdi.

Sancaktepe’nin Efsane Belediye Başkanı İsmail Erdem, Atşehirlilere hayırlı olsun…

selyus