Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Haziran 2018

AK Parti Kadıköy, Sandık Kurulu Üyeleri ile gönül sofrasında buluştu

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 24 Haziran Seçimleri’nde görev yapacak olan sandık kurulu üyeleri ile iftarda bir araya geldi. Teşkilat buluşması iftarına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’In öncülüğünde gerçekleşen programda sandık kurulu üyelerine AK Parti Kadıköy ilçe teşkilatının devam eden yoğun seçim çalışmaları ile seçimde yapacakları hakkında bilgi verildi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Aydoğan Ahıakın’ın öncülüğünde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Gazeteci-Yazar Sabri Balaman, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın İlhan ve 24 Haziran Seçimleri’nde sandıkta görev alacak olan Sandık Kurulu Üyeleri, Okul Kat Sorumluları ve teşkilat mensupları katıldı.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I İNŞALLAH HEP BERABER SEÇECEĞİZ”

İftarda bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Ahıakın, seçimlerin sandıkta kazanıldığına dikkat çekerek “ 24 Haziran seçimleri ülkemiz için önemi çok büyüktür. Bu seçimlerde hepinize büyük bir sorumluluk düşüyor. Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah hep beraber seçeceğiz. Şimdiden hepinize teşekkür ediyor, Allah sizlerden razı olsun “ dedi

Binlerce kişinin iftar açtığı büyük buluşmada, 24 Haziran seçimlerinde sandık başında görev alacak olan teşkilat mensuplarına, Seçim İşleri’nden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Denizoğlu tarafından kısa bir bilgilendirme yapıldı.

selyus