Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Kasım 2018

AK Parti Kadıköy, teşkilatını motive ediyor

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, sandık müşahitleri, okul ve kat sorumluları ile motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. 7 mahalle ile bir araya gelen ilçe başkanlığı, önümüzdeki günlerde geriye kalan 14 mahalle sandık müşahitleri, okul ve kat sorumluları ile de buluşacak.
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’ın ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleşen programa AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile teşkilat mensupları katıldı.

Programda teşekkür konuşması gerçekleştiren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Bu akşam ilkini gerçekleştirdiğimiz istişare ve teşekkür toplantılarımıza diğer 14 mahallelerimizle devam edeceğiz. Bu motivasyon dolu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan siyasi büyüklerimize özellikle teşekkür ederim” dedi.

“BİZİM SORUMLULUĞUMUZ SADECE TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL”

Dünya’daki mazlumlarla ve Müslümanlarla AK Parti’ni ilgilendiğini söyleyen AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Şimdi soruyorum Allah korsun AK Parti’nin başına bir iş gelirse, olumsuz bir şey olursa 31 Mart’tan sonra kim ilgilenecek bunlarla? Onun için değerli kardeşlerim, bizim sorumluluğumuz sadece Türkiye ile sınırlı değil, dünyadaki tüm mazlum ve masum toplulukları bünyesinde barındıran bir sorumluluk anlayışı ile siyaset yapmaya mecburuz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben inanıyorum ki Kadıköy 31 Mart 2019 da yeni bir tarih daha yazacaktır. Hamd olsun biz bugüne kadar hiçbir zorlukta pes etmedik ve bundan sonrada pes etmeyeceğiz. Çünkü Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan hiçbir sıkıntı karşısında pes etmedi. Hiçbir dayatma karşısında pes etmedi. Dim dik durdu ve bizde onun arkasında dimdik durmaya devam ettik.
Şimdi de teşkilatlar olarak 31 Mart seçimlerinde onun arkasında dimdik durmaya ve ona güç vermeye mecburuz. Ben hepinizin bu anlayış ve bu sorumlulukta olduğunuzu biliyorum” diye konuştu.


Protokol tarafından programın sonunda partilerine zeval gelecek hiç bir harekete izin vermeyen ve önceki seçimlerde başarıyla görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi verildi.

Üsküdar Belediyesi Mavi Salon’da Kadıköy Teşkilatlarını ağırlayan gönül adamı, İstanbul’un başarılı Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, geceye katılanlara bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Türkmen, Kadıköy’de siyaset yapmanın zorluklarından bahsederek Kadıköy Teşkilatını yürekli ve dimdik duruşlarından dolayı tebrik etti.

selyus