Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Nisan 2018

AK Parti Kadıköy’de Aydoğan Ahıakın dönemi başladı

AK Parti Kadıköy 6. Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığı görevini devralan Av. Aydoğan Ahıakın, kutlu davanın bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Kadıköy İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Kadıköy İlçe kongresi ile yeni İlçe Başkanı belirlendi. Coşkulu bir katılımın olduğu kongre sonucunda İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, görevi Av. Aydoğan Ahıakın’a devretti. Tek liste halinde gidilen kongrenin bitiminde bir teşekkür konuşması yapan Ahıakın,  kutlu davanın bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, bugüne kadar emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.

2019 seçimleri için de çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Ahıakın şunları söyledi :

“ Kıymetli Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Mahalle Başkanlarımız, çok kıymetli delegelerimiz ve Meclis Üyelerimiz 6.Olağan kongremize verdiğiniz destek ve katılımdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.  Öncellikle kongremizin, Kadıköy’ümüz, İstanbul’umuz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Partimizin önceki kurucu üyelerimize ve başkanlarımıza, tüm emeği geçenlere ve gönül verenlere, özverili, duyarlı ve samimi çalışmalarından dolayı huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim kongrelerimizde, kavga, kırgınlık, tartışma olmaz. Bizim kongrelerimizin kazananı olur, kaybedeni asla olmaz. Bizim bir birimize karşı kazanacağımız zaferimiz yoktur. Ancak birlikte kazanacağımız çok zaferler olacaktır. Biz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu diri tuttuğumuz müddetçe, aşamayacağımız bir engel veya ulaşamayacağımız bir hedef yoktur. Göreve geldiğimizde öncellikle hedefimiz teşkilatımızı daha da güçlendirerek “Ben” demeden, “Biz” diyerek, Allah’ın izniyle Sen –Ben kavgasını yanımıza yaklaştırmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizim hedeflerimiz var. Bu yeni bir başlangıç, yeni bir süreçtir. Yeni bir Türkiye hedefi ile çıktığımız bu yolda kurduğumuz genç, dinamik donanımlı birikimli ekip ile sokak- sokak, kapı- kapı dolaşacağız,  sıkılmadık el bırakmayacağız. STK’larımız ile birlikte çalışacağız. Tarihin en karanlık ve en uzun gecesi olan 15 Temmuz akşamında insanlık düşmanları tarafından girişilen işgal girişimi karşısında gösterdiğiniz dirayet, sergilenen birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu sayesinde, ülkemiz ateş çemberine itilmekten kurtarılmıştır. Tarihin en şerefli sayfalarında yer alan milletimize bir kez daha buradan şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesinde köprüye ilk giden Kadıköy halkı olmuştur. Bu uğurda şehitlerimiz ve gazilerimiz olmuştur. Huzurlarınızda şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”

“AK PARTİ TÜM MAZLUM COĞRAFYALARIN UMUDU OLMUŞTUR”

AK Parti sadece bir siyasi parti olmadığını ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir dava hareketi olduğunu ifade eden Ahıakın, “AK Parti sadece ülkemizin değil, tüm mazlum coğrafyaların, Ümmetin ümidi ve kaderi olmuştur. Bu salonda bulunan herkes bu oluşumun bir parçasıdır. Bu kutlu davanın bir ferdi olmaktan sizler gibi gurur duyuyorum.  Tarihi geçmişi ve tabii güzellikleri, tüm Türkiye’yi temsil eden bir demografik yapıya sahip olan Kadıköy’ümüz, maalesef hakkettiği yerde değildir. Pasif ve hizmet anlayışından uzak Yerel yönetimler sayesinde Kadıköy hakkettiği hizmetleri alamamaktadır. Bakınız Kadıköy’de gördüğünüz hizmetler veya yapılan güzel projelerin ise tamamı AK Partili Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmetidir. Bu salonundaki güzel katılım ve ahenk 2019 seçimlerinin de ayak sesi ve yeni bir zaferin de işareti olduğuna inanıyorum“ dedi.

selyus