Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ağustos 2018

AK Parti Kadın Kolları kongresine İstanbul damgasını vurdu

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde yönetim listesinde İstanbul’dan önemli isimler yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın Kolları 5. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede Lütfiye Selva Çam yeniden Kadın Kolları Genel Başkanı olarak seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “17 yıldır AK davaya hizmet eden büyük ve güçlü Türkiye sevdası için gecesini gündüzüne katan hanım kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.” sözleriyle başladı.

Kadın kollarına, Türk siyasetine kalite kazandırdıkları, anlam kattıkları, coşku, heyecan, incelik ve nezaket getirdikleri için bugün bir kez daha gönülden tebriklerini ileten Erdoğan, Türkiye’nin dört bir yanındaki “yürekleri Akdeniz gibi geniş, solukları Afrika gibi sıcak kadınları” selamladı.

Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimine İstanbul’dan önemli isimler yer aldı. Serpil Kavrak, Gülten Terzi, Şebnem Koçakelçi, Esma Ersin, Yıldız Konal Süslü, Fatma Balcı, Esra Yılmaz, Hülya Özen, Neslihan Coşkun, Ebru Habib, İlknur Beşiktaş, Ayşe Hayrunnisa Avcı, Şebnem Taşan Kurt, Pınar Aydınç, Suzan Civan gibi önemli isimler listede kendine yer buldu.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Başkan Çam ve tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz.

selyus