Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ağustos 2022

AK Parti, Küçükçekmece’de belediye başkanlarıyla örnek bir saha çalışması gerçekleştirdi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nin başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün projesi kapsamında 21 ilçe belediye başkanı Küçükçekmece’nin mahallelerini ziyaret etti. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında sokak sokak esnaf vatandaşlarla bir araya gelindi. AK İstanbul’un örnek ilçelerinden Küçükçekmece teşkilatı, İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan’ın liderliğinde belediye başkanlarına güçlü ekipler oluşturdu.

AK Parti’li Belediye Başkanları’ndan Küçükçekmece’ye ‘’Yüz Yüze 100 Gün’’ çıkarması.

İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün projesi kapsamında 21 ilçe belediye başkanı Küçükçekmece’nin mahallelerini ziyaret etti. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında sokak sokak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi. İl Başkanı Kabaktepe, “Vatandaşlarımızla İstanbul’u, Türkiye’nin geleceğini konuşacağız. Türkiye’nin bugününü konuşacağız ve ülkemizi daha iyi yarınlara 20 yıldır yapılmış hizmetleri gerçekleştirerek getirdiğimiz bu günden daha güzel yarınlara hep beraber nasıl götüreceğimizi de istişare edeceğiz” dedi.

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı önünde toplanan belediye başkanları yapılan basın açıklamasının ardından mahallere gitti.

Belediye Başkanları ziyaretleri öncesinde İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasında Kabaktepe şunları söyledi; “Bugün İstanbul’umuz da cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın da yaz çalışmalarına dönük talimatları neticesinde yüz yüze 100 gün diye bir program planladık ve uyguluyoruz. Bu bağlamda İstanbul’da ki değerli Adalet ve Kalkınma Partisi belediye başkanlarımız, AK Parti belediyeciliğinin marka olmasına hizmet etmiş, hem de bu hizmeti devam ettiren değerli belediye başkanlarımızla, İstanbul milletvekillerimizle, kıymetli bakanlarımızla, genel başkanlarımıza 39 ilçemizde Küçükçekmece’de yaptığımız programın benzerini yapıyoruz.”

selyus