Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mart 2017

İsmail Erdem, Avrupa’yı topa tuttu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sosyal medya hesabından bakanlarımıza yapılan faşizan kararlarından dolayı başta Almanya ve Hollanda olmak üzere ayni zihniyetin ürünü Avrupa’yı topa tuttu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sosyal medya hesabından başta Almanya ve Hollanda olmak üzere ayni zihniyetin ürünü Avrupa’yı topa tuttu. Öncesinde Almanya’nın bakanlarımızın konferanslarını iptal etmesi ve son olarak ta Hollanda’nın hem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çaluşoğlu’na hem de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya karşı aldıkları faşizan karara tepki sert tepki veren Başkan Erdem, Avrupa’yı adeta topa tuttu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Dün Almanya, bugün Hollanda, korkak milletler, başka milletlerin özgürlük alanlarını sınırlarlar. Hani siz demokrasinin sahipleriydiniz, ne oldu? Batılıların demokratlığı sadece kendilerine, yazıklar olsun Bizans çocuklarına. Bakanlarımıza yapılan saygısızlık milletimize yapılmıştır. Barbar ve medeniyetsiz batı, bu çirkinliğini ve yobazlığını tarihin her döneminde göstermiştir. Bu çağdışı kalmış anlayış batmaya mahkumdur. Batılı anlayışın yapmış olduğu bu zorbalık, antidemokratik uygulama, yüce milletimizin mücadele şevkini ve batılılara karşı kinini artırır.” dedi.

Paylaşımlarına devam eden Başkan Erdem, “Millet olarak bugünleri de aşarız. 16 Nisan’da gelir geçer, daha güçlü Türkiye’ye kavuşuruz. Sen düşün Avrupa. Tarihten hiç ders almamışlar, hep hikaye, roman okumuşlar bide Osmanlı’nın Viyana kuşatmasını okusaydınız, bunlara tevessül etmezdiniz.

Ey yüce Milet’im uyanık kalmak zorundayız. Referanduma kadar daha bir çok Bizans oyunuyla karşılaşabiliriz. Yedi düvele karşı mücadeledeyiz. Batılı çok uluslu şer odakları, yerli işbirlikçileriyle referandumu engellemek ve sandıktan red çıkması için son kozlarını oynuyorlar.

Ok yaydan çıktı, her çaba boş, tavsiyemiz kendi geleceğinizi düşünerek güçlü Türkiye’nin varlığını kabulleniniz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Büyük TÜRKİYE tüm mazlum milletler için ve yeryüzü adaleti için olmazsa olmazımız. Yürüyüşümüze devam, hem de koşarak yürüyeceğiz. Yolun, bahtın açık olsun TÜRKİYEM.” diye sert açıklamalarda bulundu.

selyus