Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Eylül 2016

AK Parti’li Taciser İçyer hakka yürüdü

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nda acılı bir gün. Başkan Yardımcısı Taciser İçyer, öğlen saatlerinde yatağında ölü bulundu.

AK Parti Kadın Kolları’nın acı günü. Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Taciser İçyer, günün öğlen saatlerinde yatağında ölü bulundu. İçyer’in partideki yol arkadaşları ölüm haberini alır almaz eve koştular. Çok üzgün oldukları gözlenen partililer, bu ani ölüme bir türlü inanamıyor.

Lütfiye Selva Çam Başkanlığını yaptığı Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimde yer alan Taciser İçyer, Merkez Kadın Kollarında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Taciser İçyer, 1966 Ankara doğumludur. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Hanım Lokali idareciliği, Aile Yaşam Merkezi koordinatörlüğü görevlerinde bulunan İçyer, belediye şirketlerinde Belpa’da halkla ilişkiler ve organizasyon müdürlüğünü de yürütmüştü. İki çocuk annesi olan İçyer’in naaşı yarın Hacı Bayram Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı ilçesinin Çimşit köy mezarlığında defnedilecek. 

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Taciser İçyer’e Allah’tan rahmet, ailesi ve AK Parti Kadın Kollarına başsağlığı dileriz. 

selyus