Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Aralık 2016

AK Parti Milletvekili Hurşit Yıldırım, Bağdat Caddesi’ndeki trafik terörüne savaş açtı

İstanbul Kadıköy ilçesinde uzun yıllar siyaset yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Hurşit Yıldırım Bağdat Caddesi’ndeki trafik terörüne savaş açtı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Hurşit Yıldırım, Bağdat Caddesi’nde yaşanan trafik terörü’ne savaş açtı. Konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, Bağdat Caddesi’nin artık trafik kazalarıyla gündeme gelmemesi ve daha çok insanın canının yanmaması için kalıcı ve caydırıcı önlemler alınma noktasında konuyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

“AMACIM BAĞDAT CADDESİ’Nİ ÖLÜM CADDESİ OLMAKTAN ÇIKARMAK”

Milletvekili Yıldırım, “Amacım alışveriş, yaşam ve kültürel bir cadde olan Bağdat Caddesi’nin “Ölüm Caddesi” adı ile anılmasından çıkarmak ve trafik terörüne karşı toplumsal duyarlılık oluşturmak. Göz göre göre kuralları çiğneyip, insanların hayatlarını tehlikeye atanlara, caddeleri hız pisti olarak kullananlara ve trafik magandalarına karşı tedbirleri artırmalı. Bu anlamda özel önlemler almalıyız.” diye konuştu.

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ SORUNU ÜLKE GÜNDEMİNE TAŞIDIK

Hurşit Yıldırım, Bağdat Caddesi pilot bölge olmak şartıyla, büyük şehirlerdeki benzer caddeler için özel ve caydırıcılığı yüksek önlemler alınmasına vurgu yaparak; “Bölgede yaşayan, bölgeyi bilen bir vatandaş ve bir Milletvekiliyim. Burada yaşayan vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, işletmecilerimizin düşünceleri, beklentileri doğrultusunda; Özellikle başta “İstanbul, Bağdat Caddesi” pilot bölge olmak üzere diğer büyük şehirlerimizdeki işlek caddelerde uygulanmak üzere, kalıcı ve caydırıcı tedbirlere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda vatandaşlarımızın da önerileri doğrultusunda bu soruna çözüm bulmak için TBMM, Dilekçe Komisyon Başkanlığına dilekçemizi verdik ve konuyu ülke ve TBMM gündemine taşıdık.” dedi.

Milletvekili Yıldırım, bundan sonra da konunun yakın takipçisi olacağını, ilgili birimlerle beraber çalışacağını, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı sayın Av. Mihrimah Belma Satır, hanımefendinin de konuyu ilgili birimlere  havale ettiğini ve çalışmayı yakından takip ve desteklediğini ifade eden Hurşit Yıldırım, bu çalışma ile amacımız aynı zamanda   trafik terörüne karşı toplumsal duyarlılığında gelişmesine de yardımcı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. 

YASAL UYARI: Sitemizden alınan haberlerle ilgili kaynak gösterilmediğinde yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz.

selyus