Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Temmuz 2017

AK Parti Pendik kadın heyeti TBMM’de

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın, AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Önce TBMM’de AK Parti Grubuna katılan Pendik kadın heyeti, Başbakan Binali Yıldırım’ı dinleme fırsatı buldu.

Daha sonra TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır kendileriyle yakından ilgilenerek Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Dr. Ravza Kavakçı Kan ile Çiğdem Karaaslan, önceki dönem Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Hasan Turan, Canan Candemir Çelik, Serap Yaşar, Leyla Şahin, Osman Boyraz, Yılmaz Tunç ile görüşme fırsatı buldular. Çok samimi ve sıcak karşılanan Pendik Kadın heyeti, Ankara’da dolu dolu verimli bir gün geçirdi.

BAŞKAN ŞEKER, “BİZE DOLDU DOLU BİR GÜN YAŞATAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN BELMA SATIR’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, “Bugün çok kıymetli İstanbul Milletvekilimiz Sayın Av. Belma Satir Hanımefendinin nazik daveti üzerine geldiğimiz AK Parti Grup toplantısının ardından, bizleri makamında kabul eden çok kıymetli Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı’mız Sayın İsmail Kahraman Beyefendiye, Değerli Bakanımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendiye, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Dr. Ravza Kavakçı Kan ve Sayın Çiğdem Karaaslan Hanımefendilere, önceki dönem Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekilimiz Sayın Sema Ramazanoğlu’na, Milletvekillerimiz Sayın Hasan Turan, Sayın Canan Sayın Candemir Çelik, Sayın Serap Yaşar, Sayın Leyla Şahin, Sayın Osman Boyraz, Sayın Yılmaz Tunç’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Tabii ki özel teşekkürümüz bizleri saygıdeğer büyüklerimizle bir araya getiren ve bizlere unutulmaz bir gün yaşatan İstanbul Hanımefendisi Sayın Av. Mihrimah Belma Satir Hanımefendiye, bizlerle bizzat ilgilenip her anlamda yanımızda olduğu için ve güzel tanıtımı için kendisine çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

Haber/Fotoğraf: Zaide FINDIK

Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın sosyal medya hesabından ziyarete yer vermesi Pendik Kadın Kolları ekibini ayrıca mutlu etti…

selyus