Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

AK Parti, sadece belediye başkanlarının performansını ölçmesin..!!

AK Parti Genel Merkezi, sahada belediye başkanlarının performanslarını ölçüyormuş.

Doğru ve yerinde bir çalışma.

Şahsen belediye başkanlarının yanı sıra 3 kademe il ve ilçe başkanlarının da performanslarını teşkilatlara sorarak öğrenmesini öneriyorum.

Yapılan çalışma tabi 3 kademe il ve ilçe başkanları ile sınırlı kalmasın il ve ilçe yönetimlerinin performansını da teşkilatlara sorsun.

Hatta bana da sorabilirler.

Ben de sürekli sahadayım ve inşallah yakında İstanbul’un hem belediye hem de 3 kademe ilçe başkanlarının performansını yazacağım.

Bu konuda İstanbul düzeyinde açıklama yapacak olursak görevini layiki ile yapan performansı yüksek belediye başkanları ve ilçe başkanları var, bir de görevini yapamayan belediye başkanları ile seçim süreci başlamadan gönderilmesi gereken ilçe başkanları var.

Bu arada genel merkez bu çalışmaları yaparken çok dikkatli olması lazım.

Bu çalışmayı kimlerin yaptığı sızdırıldığı takdirde bazı başkanlar, performans çalışmasını yapan elemanların olduğu yerlere kendi adamlarını gönderip “başkanımızdan memnunuz, bizim başkanımız başarılı” açıklamaları yaptırıyorlar.

Bir önceki genel seçimlerde Genel Merkez Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı Mustafa Demir’e karşı bu ahlaksızlığı yaptıran başkanlar olduğu tespit edildi.

Hülasa genel merkezin yaptığı bu çalışmayı destekliyor ve sonuçlarını merakla bekliyoruz. Kalın sağlıcakla.

İlginizi çekebilir

KEMAL BEY NEDEN GOL ATAMIYOR!

KEMAL BEY NEDEN GOL ATAMIYOR!

selyus