Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Nisan 2021

AK Parti Sancaktepe, gönüllere dokunmaya devam ediyor

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, sosyal çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede 19 mahallede ihtiyaç sahibi aileleri belirleyen AK Parti Sancaktepe, 1.500 erzak, 200 alışveriş kartı dağıttı.

Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in öncülüğünde gerçekleşen tüm bu çalışmalar, “Gönülden gönüle iyilik köprüleri” ile gerçekleşiyor.

İlçe Başkanı Adil Kandemir, 1.500 erzak, 200 alışveriş kartının dağıtımını teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdi. Ramazan ayına da hazırlıklı olan AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, ay boyunca 4.000 erzakı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, “İhtiyaç sahibi komşularımıza yardımları ulaştırmak için gönülleri iyiliğimiz ile buluşturuyoruz. Bundan sonrada gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.. Sancaktepe’de bize ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın bir gün değil, her gün yanlarındayız. Gönülden gönüle iyilik köprülerimiz var bizim. Bu köprülerle Sancaktepemizde ihtiyaç sahibi olan komşularımıza yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı da geldi. Ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimize 4000 tane daha erzak dağıtılacağız” dedi.

 

selyus