Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mart 2017

AK Parti Sancaktepe İlçe Binası açıldı

AK Parti Sancaktepe yeni İlçe Başkanlığı binasının açılışında Sancaktepe teşkilatıyla buluşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in eşlik etti.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın yeni binası ve SKM açılışında bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçeye önemli eserler kazandırdıklarını belirterek, metro müjdesini verdi..

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın yeni binası ve SKM açılışı için Sancaktepe’de tören düzenlendi. Törene, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve partililer katıldı. Tören öncesi alana gelen Başkan Dr. Temurci’ye, Sancaktepe’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dr. Temurci kendisine ilgi gösteren vatandaşların elini tek tek sıktı. Protokolün yerlerini almasının ardından kürsüye gelen İlçe Başkanı Kandemir ve milletvekili Kavakçı 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili birer konuşma yaptı.

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yaptığı konuşmada İlçe Başkanlığı ve SKM’yi açtıkları için mutluluklarını dile getirerek, “Rabbim inşallah bu yeni açılacak ilçe binası ve SKM’de ilk zaferimizi 16 Nisan gecesi yaşatsın. O zaferi yaşamak zorundayız. İlçe ve Belediye başkanlarımız Sancaktepe’ye müjdeler verdi. Bize bunları nasıl yapıyorsunuz diye sorduklarında; biz 15 yıl istikrarlı yönetimlerle başardık diyoruz. Gücümüzü milletten, ilhamımızı medeniyetten, enerjimizi de sağlam iradeden dik duran adam Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz” dedi.

“TÜRKİYE OYUNLARI BOZACAK”

Törende bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş da, “Türkiye tarihi bir referanduma gidiyor. Türkiye bir yol ayrımındadır, yeni ve güçlü bir Türkiye olabilmek için önümüze önemli bir tarihi fırsat çıkmıştır. Şimdiye kadar mevcut sistemin taşıdığı hastalıklardan kurtulmak, Türkiye’de önüne engel olan bu hususları elimine etmek ve Türkiye’de daha güçlü bir yönetim modelini kurabilmek için önümüzde bir fırsat var. Yürütmenin tek elde toplandığı, hızlı bir şekilde karar alabilen ve Türkiye’nin önünü açan ekonomi, güvenlik, siyaset ve sosyal alanda daha etkili ve hızlı karar alabilen Türkiye’nin önünü bu millet 16 Nisan’da açacaktır. Güçlü Türkiye’yi önce bu ülkenin halkı ve aziz millet huzur ve güven içerisinde yaşasın diye istiyoruz. Güçlü Türkiye’yi Ortadoğu’da ve yakın coğrafyamızda oynanan oyunları bu millet bozsun diye istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın yeni binası ve SKM açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, önemli bir süreçten geçtiklerini, iç ve dış mihrakların bütün oyunlarını bu referandumda ters düz ederek süreci başarıyla atlatacaklarını dile getirerek AK Parti Sancaktepe İlçe Binasının hayırlı olmasını diledi.

METRO VE ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ

Kürsüye gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Sancaktepe’de yaşayan vatandaşlara iki müjde verdi. Başkan Erdem, “3 Mart tarihinde Sancaktepe metromuzun 2. etabının ihalesi gerçekleşti. Ağustos ayında da Meclis Mahallesi’nden Üsküdar’a metroyla gidiyoruz. Yeni ihaleye göre de Sarıgazi’den bize Ahmet Keleşoğlu İlkokulu’nun oraya, Yenidoğan Merkez Cami’nin önünden Veysel Karani Mahallesi’ne kadar metromuzu inşallah uzatmış olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yeni ilçe başkanlığı binası ve SKM’nin açılışı dua edilerek gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri binaya girerek birimleri gezdi. 

NOT: Haberimiz kaynak gösterilmeden kullanıldığı taktirde tüm yasal haklarımızı kullanacağız.

selyus