Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ekim 2016

AK Parti Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

İlçe Başkanı Adil Kandemir’in öncülüğünde yoğun katılımla gerçekleşen AK Parti Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi’ne Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katıldı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi yoğun bir katılımla gerçekleşti. 21 Ekim Cuma günü AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in ev sahipliğinde organize edilen İlçe Danışma Meclisi’ne Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, 3 kademe ilçe yönetimleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Kandemir, önümüzdeki dönemlerde gerçekleşecek olan yoğun seçim sürecinden bahsetti. Ayrıca 2017 yılının ilkbaharında büyük bir olasılıkla gerçekleşmesi beklenen referanduma güçlü teşkilatlarıyla hazır olacaklarını dile getirdi.

Toplantıda söz alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “İstanbul’un parlayan yıldızı genç Sancaktepe’yi geliştirmeye ve değiştirmeye hızla devam ettiklerini, metro aktarma istasyonundan sonrada Sancaktepe İstanbul’un uğrak ilçeleri arasında olacağını dile getirdi. Başkan Erdem, her zaman teşkilatların yanında olduklarını ve önümüzdeki süreçte birlikteliklerini daha da sıkı yürüteceklerini ifade etti. 

selyus