Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Nisan 2017

AK Parti teşkilatlarında büyük değişiklikler başlıyor!

Hem yerel yönetimler de hem hükümette hem de teşkilatlarda değişiklikler yapacağını söyleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, özellikle de teşkilatlarda byük değişikliklere gideceğinin işaretini verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, altı çizilecek önemli açıklamalarda bulundu. Hem yerel yönetimler de hem hükümette hem de teşkilatlarda değişiklikler yapacağını söyleyen Yıldırım, “Vatandaşımız bizden memnun ancak, eksik konularımızda da bizi uyardı” dedi. Vatandaşın memnuniyetin arttıracak ne gerekiyorsa yapılacak diyen Başbakan Yıldırım, özelliklede teşkilatlarda çok ciddi değişikliklere gideceğinin işaretini verdi.

“VATANDAŞ KENDİMİZE ÇEKİ DÜZEN VERMEMİZİ İSTEDİ”

Bir gazetecinin; teşkilatlarda, A takımınızda ya da kabinenizde bir değişiklik söz konusu olacak mı? sorusuna cevap veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, “Tabi ki bu seçim sadece anayasa değişikliği, hükümet sistemi değişikliği konusunda bir sonuç ortaya koymamıştır. Aynı zamanda bu seçimden bütün partilerin alması gereken mesajlarda var. Bizde AK Parti olarak kendi payımıza düşen mesajı aldık. Nedir mesaj? Tamam, AK Parti’ye olan güven devam ediyor, ancak şu şu hususlarda daha dikkatli olmanız gerekiyor diye bize birde not düşüyor vatandaş. Bunları dikkat edeceğiz. Bu yüzden de gerek yerel yönetimlerde, gerek teşkilatlarımızda, gerek hükümet faaliyetlerinde daha vatandaş memnuniyetini arttıracak ne gerekiyorsa o hususlarda adımlar atacağız.” dedi. 

selyus