Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mayıs 2017

AK Parti teşkilatlarında ciddi değişimler başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi hedefimiz, inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu Olağanüstü Büyük Kongre’yle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeye gideceğiz.”

AK Parti teşkilatları Türkiye genelinde İl, ilçe ve belde yönetim kurulu listelerine kadın ve gençlerin ağırlıklı olduğu oluşumlarla kabuk değiştiriyor. AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi’nde yaptığı konuşmada teşkilatlara yönelik önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İl, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeye gideceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi hedefimiz, inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu Olağanüstü Büyük Kongre’yle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını da halkımızla inşallah paylaşacağız. 18-25 aralığındaki genç kadrolar, bugün nasıl ki bu listede yer alıyorsa inşallah il, ilçe, belde teşkilatlarında da 18-25 aralığındaki gençlerimizin yer almasını istiyorum, bunu da buradan duyuruyorum. Demokraside ve ekonomide ülkemizin standartlarını çok daha yükseğe çıkartacak bir programı en kısa sürede detay olarak sizlerle paylaşacağız.”

selyus