Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Temmuz 2023

AK Parti Üsküdar, 10 milletvekili ile “Yeniden İstanbul” diyerek yine sahada

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ilk günkü aşkla, heyecanla “Yeniden İstanbul” diyerek yine, yeniden sahaya indi.

Birinci bölgenin 10 milletvekili ile birlikte ilçede adeta çıkarma yapan Üsküdar teşkilatları, vatandaşlar ve esnafla yeniden kucaklaştı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir’in öncülüğünde gerçekleşen saha çalışmasına Milletvekilleri İsmail Erdem, Tuğba Işık Ercan, Hasan Turan, Serkan Bayram, Hulusi Şentürk, Yahya Çelik, Azmi Ekinci, Behiye Eker, Nurettin Alan, Müşerref Pervin Tuba Durgut katıldı.

“HER ZAMAN ÜSKÜDARLILARIN YANINDAYIZ”

Seçimler bitti kenara çekilelim anlayışını reddettiklerini ve her zaman Üsküdarlıların yanında olduklarını ifade eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, “İlk günkü aşkla, heyecanla #Yenidenİstanbul diyerek yine, yeniden yollara düştük. Bölgemizdeki 10 Milletvekilimizle birlikte mahallelerimizde kıymetli komşularımızla kucaklaşma imkanı bulduk. Ziyaret ettiğimiz komşularımıza öncelikle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik ve sohbetler ettik. Hemhal olduk ve varsa sorunları, talepleri notlar tuttuk. Bu vesileyle yaptığımız saha çalışmalarımızda bizlere yoğun mesai harcayan milletvekillerimiz, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız ile mahalle teşkilatlarımıza teşekkür ederim” dedi. İstanbul Takipte Haber Merkezi

selyus