Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Kasım 2023

AK Parti Üsküdar yine, yeniden ve her zaman sahada

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 39 ilçede başlattığı “Yeniden İstanbul” temalı seçim çalışmalarında; AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı “Yine Yeniden Üsküdar” diyerek İstanbul Milletvekilleri ile bir kez daha sahaya indi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir’in ev sahipliğinde İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, aralarında Cüneyt Yüksel, Tuğba Işık Ercan, Seda Gören Bölük, Şengül Karslı, Süleyman Soylu, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Adem Yıldırım, Rümeysa Kadak’ın da bulunduğu 20 milletvekili, 3 kademe ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilatlarıyla birlikte yürütülen çakışmalarda 32 mahallede vatandaşlarımıza dokunuldu, istek ve sorunları dinlendi.

BAŞKAN DEMİR’DEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Çalışmalarla ilgili Başkan Demir şunları ifade etti:

“Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Üsküdar sokaklarındaydık. Hem AK Noktalarımız hem, stantlarımızda ve hem de saha çalışmalarımızda milletimizle buluştuk. Onları dinledik ve bize söylediklerini not ettik. Yine milletvekillerimizle birlikte ev ziyaretleri yaparak yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımızın dualarını aldık.

Çok yönlü yaptığımız çalışmalarımızda yanımızda olan il başkanımıza, milletvekillerimize, il kadın ve gençlik kolları başkanlarıma, belediye başkanımız ile ekibine, 3 kademe yönetimimize, belediye meclis üyelerimiz ve kıymetli mahalle teşkilatlarımıza çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yerel seçimlerde hem Üsküdar, hem İstanbul ve hem de Türkiye nezdinden anlımızın akıyla çıkacağımıza cani gönülden inanıyorum” dedi.

 

 

selyus