Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Kasım 2023

Osman Nuri Kabaktepe’den zalim İsrail mallarına karşı yeniden boykot çağrısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından Gazze’de yaşanan zulüm ve soykırımla ilgili bir paylaşım yaptı. Katil Siyonist İsrail’in acımasızca insanlık dışı vahşetinden bahseden ve duyarlı vatandaşları boykota davet eden Başkan Kabaktepe şunları söyledi:

“Kıymetli Dostlar,

Ülke olarak Gazze’deki bu katliamların sona ermesi için her alanda büyük bir mücadele yürütüyoruz. Devletimiz, bu katliamların bir an önce sona ermesi, Gazze’de insani yaşam koşullarının sağlanması ve bağımsız hür bir Filistin Devleti için yoğun diplomatik çabalar içerisindedir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her bir senaryoya hazır olarak yürüttüğümüz bu kararlı mücadele muhakkak sonuç verecek, Siyonist İsrail hak ettiği karşılığı her alanda, her kulvarda ve her durumda elbet bulacaktır.

Şimdi vakit Filistin için, Siyonist İsrail’e karşı ekonomik sonuçlar doğuracak olan boykotlara milletçe destek verme vaktidir.

Siyonist İsrail’i destekleyen markalar başta olmak üzere, bütün İsrail mallarını ve İsrail ile bağlantılı tüm ürünleri hep birlikte boykot etmek, masumların, mazlumların ve Gazzeli kardeşlerimizin mücadelesine önemli katkı sunacaktır.

Bu bağlamda bütün sivil, resmi kurum ve kuruluşları Siyonist İsrail mallarını boykot etmeye, İsrail’e bir kuruş dahi olsa maddi girdi olacak hiçbir faaliyetin içerisine girmemeye davet ediyorum.

Başkenti Kudüs olan tam bağımsız Filistin devleti kurulana dek, tüm Filistinli kardeşlerimiz insanca yaşama koşullarına kavuşuncaya dek BOYKOTA DEVAM!”

selyus