Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Haziran 2018

AK Parti’de Osman Boyraz’lar çoğalmalı

Türkiye’de 24 Haziran seçim çalışmaları bütün hızıyla sürerken, İstanbul’da da aynı heyecan yaşanıyor. AK Parti’nin olmazsa olmaz illerinden olan İstanbul, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 98 milletvekili gönderecek. Bunun önemini bilen ve bu anlamda yaklaşık iki aydır sahada basmadık yer bırakmayan AK Parti milletvekili adayları arasında tecrübeli bir siyaset adamı olan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar ilçesinde sahada seçmenle buluştu. Boyraz’a Türkiye’nin en genç milletvekili unvanını elinde bulunduran AK Parti 24. Dönem İstanbul Milletvekili Muhammed Bilal Macit ve AK Parti Üskudar ilçe teşkilatı eşlik etti.

AK Parti’nin “Atom Karınca”sı diye de anılan başarılı ve çalışkan siyasetçi Osman Boyraz, seçmene dokunmasını da çok iyi bildiği yaptığı saha çalışmalarında görüldü.

Yapılan sohbet sonrasında memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, AK Parti’de Osman Boyraz’lar çoğalmalı dediklerine şahit olduk.

Yaptığı saha çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Boyraz, “Vatandaşlarımız bizi anne-babanın kızı ve ya oğlu gurbetten döndüğünde gözlerinde okunan o mutlulukları gibi karşılıyor. Tabi bu bizi çok memnun ediyor ama bize bir o kadar da sorumluluk yüklüyor. Biz zaten ülkemizi daha da ileriye taşımak için dertliyiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için dertliyiz” dedi.

İlginizi çekebilir

Mustafa Demiral sahaya hakim

Mustafa Demiral sahaya hakim

selyus