Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Haziran 2018

Bakan Albayrak, “24 Haziran seçimi, büyük ve güçlü Türkiye’ye ulaşma noktasında yeni bir adımdır”

Bakan Albayrak, “Geçmiş Türkiye’ye oranla büyük bir yol katettik. 24 Haziran seçimi de yeni bir başarı hikâyesidir, büyük ve güçlü Türkiye’ye ulaşma noktasında yeni bir adımdır” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyeli, sanayiciler, oda temsilcileri ve işadamlarıyla bir araya geldi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sayın Bakanımız bugün sizlerle bir arada olmak istedi. İş adamları olarak sizler bu memleketin üreten güçlerisiniz. Ekonomimize katkı sağlayan üretici firmalarsınız. Belediye olarak; gerek İMES, gerekse Kadosan Oto Sanayi Sitesi için görevimiz olsun ya da olmasın bu kuruluşlarımızın tüm sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Onların daha hızlı, daha iyi ve daha güzel üretim yapmasının önünü açmaya çalıştık. Sayın Bakanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“GEÇMİŞ TÜRKİYE’YE ORANLA BÜYÜK BİR YOL KATETTİK”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yaptığı konuşmada, “Güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlerken çok büyük bir öneme sahip olan seçim arifesinde sizlerle hasbihal edelim istedik. Türkiye’de sanayi ve birçok alanda devrimler yaptık. Geçmiş Türkiye’ye oranla büyük bir yol katettik. 24 Haziran seçimi de yeni bir başarı hikâyesidir, büyük ve güçlü Türkiye’ye ulaşma noktasında yeni bir adımdır. Siyasetçi toplumun, vatandaşın sorunlarını tespit ederek çözüm üretendir. Bizlerde bu dertleri çözmeye çalışan, ülkeyi büyütmeye ve tarihi projelerle güçlü Türkiye olmak için iktidar olmaya çalışıyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir söz vermedik. Tüm yapılanlara karşı da yılmadık, yıkılmadık ve dik duruşumuzdan da taviz vermedik” diye konuştu.

 

selyus