Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Haziran 2020

AK Parti’li Köseoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan yıkmak için ortaya çıkmadı!

AK Parti eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, yeniakit.com.tr’nin canlı yayın konuğu oldu. Köseoğlu, yeni partilere ilişkin açıklamalar yaptı. Köseoğlu, “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, AK Parti’ye hizmet etmiş insanlar. Ben hala siyasete yön verecek partinin AK Parti’nin olacağını düşünüyorum. Yeni hareketlerde arkadaşlarımız var. Bu isimler yıkmak için ortaya çıkmadı.”

AK Parti 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, bugün (19 Haziran Cuma) saat 22:30’da yeniakit.com.tr ‘Ülke Gündemi’nde, Mehmet Özmen’in gündeme ilişkin sorularıNnı yanıtladı.

AK Parti’den ayrılarak kendi partilerini kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’la iligli soruya cevap veren Ayşe Sula Köseoğlu,

“Ben eleştiriden korkmam. Eleştiri olması bence sağlıklıdır. AK Parti’nin yeniden heyecanının kazanacağına inancım tamam. Yeterli bir adım atılıyor mu diye soracak olursanız, bu halkın iradesidir. Almamız gereken mesafeler var. Siyasetin müşterisi halktır. Halkın istediği adımları atmak gerekiyor. İnsanların adalet ve liyakat konusunda rahatsızlık duyduğunu görmemek elde değil.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, AK Parti’ye hizmet etmiş insanlar. Ben hala siyasete yön verecek partinin AK Parti’nin olacağını düşünüyorum. Yeni hareketlerde arkadaşlarımız var. Bu isimler yıkmak için ortaya çıkmadı.” Yeni Akit

selyus