Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ocak 2024

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, “94 ruhu bizi 31 Mart zaferine taşıyacak”

Yerel seçim takvimi hızla ilerlerken Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum temaslarına devam ediyor. Aday gösterilmesinin ardından sık sık ’94 ruhu’ ile çalışacaklarını belirten Murat Kurum, eski AK Parti İstanbul il başkanlarıyla bir araya geldi, “AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, siyasi partilerde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla bir araya geldi.

’23 YILLIK BAŞARI 94 RUHUNDA SAKLI’

Aday gösterilmesinin ardından sık sık ’94 ruhu’ ile çalışacaklarını dile getiren Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, Aziz Babuşcu, Bayram Şenocak, Mehmet Müezzinoğlu ve Alaaddin Büyükkaya ile görüştü. Kurum’a, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti.

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak. Bugün İstanbul’un dünü, bugünü ve yarınları olan partimizin önceki dönem İstanbul İl Başkanlarıyla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Şimdi İstanbul, sadece İstanbul için biriz, birlikteyiz!” ifadelerine yer verdi. turkiyegazetesi.com.tr

 

selyus