Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Ocak 2024

AK Parti’nin fedakar teşkilat mensubu İnci Akbulak, son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı, önceki dönemler İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, yakınları ve sevenleri tararından son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sebebiyle dünya vadesini tamamlayan İnci Akbulak için Onikiler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yenidoğan mezarlığına defnedildi.

Akbulak’ın cenazesine İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, önceki dönem Milletvekilleri İffet Polat ile Hurşit Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti MKYK Üyesi Aydoğan Ahıakın, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Doktor Maliki Ejder Batur ve Giyaseddin Gergin, Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Kadir Gurbetçi, Kadıköy İlçe Başkanı Fatih Kaya, Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Lale Bilgili, diğer ilçelerin başkanları ile ilçe kadın kolları başkanları ve yakınları katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi ailesi olarak İnci Akbulak’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve AK Parti Kadıköy teşkilatına başsağlığı dileriz.

selyus