Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2023

AK Parti’nin gönül adamı Sebahattin Demirci milletvekili aday adayı oldu

AK Parti Önceki Dönem Tuzla İlçe Başkanlarından Gönül Adamı SMMM Sebahattin Demirci, TBMM 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu İl Başkanlığına Yaptı. Demirci: “Halis niyetle, samimiyetle çıktığım bu yeni süreçte, tüm hemşerilerimizin desteğine ve duasına talibim.”

AK Parti önceki dönem Tuzla İlçe Başkanlarından, gönül adamı Sebahattin Demirci, TBMM 28. dönem milletvekili aday adaylık başvurusunu il başkanlığına yaptıktan sonra basın açıklaması yaparak ilk mesajını verdi.

AK Parti 28. dönem milletvekili aday adayı Sebahattin Demirci yaptığı açıklamada: “Hepinizin malumu 6 Şubat 2023 Günü 11 ilimizde tarihimizin ve bölgemizin en yıkıcı ve asrın depremini yaşadık. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin dayanışma gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile yaraları sarmaya çalışıyoruz. İlk andan itibaren devletimizin bütün imkanları bölge insanımızın hizmetindedir. Aziz milletimiz tek yürek halindedir. Devletimiz büyük ve güçlüdür. İnşallah bu asrın felaketinde üstesinden geleceğiz. Bu büyük felakette kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partimizde bugüne kadar, kesintisiz, değişik kademelerinde, çeşitli görevler ifa ettiğim Tuzla’da Rabbim İlçe Başkanı olara 6 yıl hizmet etme fırsatı verdi. 2001’den bugüne kadar Tuzla’ya hizmet adına şahsıma verilen yetki ve onurdan dolayı partime, birlikte çalıştığımız ilçe teşkilatlarımıza, il başkanlığımıza ve genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum. Yaklaşan 14 Mayıs 2023 seçimlerden milletvekili aday adaylık müracaatımı yaptım.

Halis niyetle, samimiyetle İstanbul’a ve ilçeleri ile tüm Türkiye’deki hemşerilerimize hizmet etme arzusu ile çıktığım bu yeni süreçte, tüm hemşerilerimizin desteğine ve duasına talibim” açıklamalarından bulundu.

SEBAHATTİN DEMİRCİ KİMDİR?

Sebahattin Demirci, 1972 yılında Erzincan Refahiye’de doğdu. Ortaokulu Erzincan’da, Lise eğitimimi İstanbul’da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’ndan sonra Lisans Eğitimimi Anadolu Üniversitesi’nde tamamladı. Okan Üniversitesi Muhasebe ve Denetim Bölümünde Yüksek Lisansımı bitirdi. 2006 yılında Tuzla’da kurduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ofisinde Halen Mali Müşavir ve Serbest Denetçi olarak faaliyetine devam etmektedir. 2001 Yılında AK Parti kurulduktan sonra mahalle yönetiminde görev alarak siyasi hayatına başladı. Sırasıyla Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği, Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, İlçe Teşkilat Başkanlığı, İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, İki Dönem SKM Başkanlığı ve 2013-2018 yılları arasında Tuzla İlçe Başkanlığı görevlerini icra etti. Çeşitli STK’larda Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanlığı görevini yürüten Demirci, evli ve üç çocuk babasıdır.

selyus