Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

AK Parti’nin klavye teşkilatçılarını rahatlatalım!

AK Parti belediye başkan aday adayları geciktikçe gerginlik her geçen gün artmaya devam ediyor! Özellikle köşe yazılarımda belediye başkan adaylarıyla ilgili isim verecek olsam, her seferinde kurgulanmış aynı isimler hazırda bekliyor. Bu arkadaşlarımızın desteklediği isimleri yazmadığımda vay halime. Hem ismi yazılanlara hem de bana saldırı ve eleştiri yağmuru bitmek bilmiyor. Önceleri eleştirileri saygı çerçevesinde yapılırdı, artık saldırmaya başladılar. Onun için genel merkez şu adayları bir an evvel açıklasın da bu insanlarla hukukumuz bozulmasın!

Bu klavye  başındaki teşkilatçı sorsam kaç defa sahaya indiniz, vatandaşa ve esnafa ne sordunuz diye, cevap verecek cümleleri olmaz. Ama bilgisayarın başından paylaşımlarımın altına sırf bir şeyler yazmak olsun diye yorumlarını sıralarlar. Ayrıca özelden bana sallayanlar da var!

Yapıcı eleştiri yapan arkadaşlarımı tenzih ediyorum…

Eleştiriye her zaman açığım ama hakaret edenlere de dersini vermekten geri kalmam…

Şimdi ben buradan müzmin klavye muhalefetçileri ve aday adaylarının hararetli destekçilerini bir rahatlatayım da onlarda ‘helal olsun şu Hüseyin Yelkenci’ye ne güzel de yazı yazdı’ desinler!!!

Şimdi gelelim ironi bölümümüze: Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kalıyor. Kalmalı da zaten! Bu isimlerle yeni dönemde de devam edilecek. Edilmeli de zaten…

Nasıl oldu mu rahatladınız mı?

Bitmedi devam ediyorum, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,  Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sancaktepe Belediye Balkanı İsmail Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu önümüzdeki hafta açıklanacak listede olmayacaklar. Sizin tabirinizle onların dönemi bitti artık!!

Nasıl böyle iyi mi? Tam da aradığınız gibi bir yazı!!

Ha şimdi gelelim size… Artık bu isimler yok, oralar boşaldı. Ben karışmıyorum, onların yerine kendi adamlarınızı yazın! Yalnız birbirinize düşmeyin, çünkü her biriniz ayrı bir ismi destekliyorsunuz!!

Burada bile birbirinize düşer ve birbirinizin saçını başını yolarsınız benim adamım olsun diye! Sonra yine ben sizi ayırmak zorunda kalırım!!!

Ya reis ne yapsın? 81 vilayet, 972 ilçe ve bir o kadar da belde belediye başkan adayını tespit edecek. Allah yardımcısı olsun..

Bu arada aklımdayken Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Balkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hem kendi adaylık süreci, hem Ankara İlçe adayları, hem büyükşehir meclis üyesi adayları, hem proje hazırlıkları, hem de seçim çalışmalarının hazırlıklarında bunca yoğunluk yaşarken Yerel Yönetimler Birim Başkanlığını ihmal etmiyor mu? Seçim sürecine girdiğimiz şu kritik 3 ayı kafası rahat bir ismin yönetmesi daha doğru olmaz mı diye bir soru geldi aklıma?

selyus